De koers van Tesla Motors blijft een hoogvlieger, hoewel er vandaag weinig beweging in de zaak te krijgen is. Elon Musk, de charismastiche voorzitter van de producent van elektrische wagens, ontvouwde vandaag de plannen voor de bouw van de Hyperloop.

Dat is een soort snelle spoorlijn die het zou toelaten om reizigers zich in recordtempo van de ene plaats naar de andere te laten verplaatsen. De beleggers zijn natuurlijk niet zeker of de plannen van Musk realistisch zijn, ze lijken in een bepaald opzicht nogal futuristisch.

De koers van Tesla Motors blijft een hoogvlieger, hoewel er vandaag weinig beweging in de zaak te krijgen is. Elon Musk, de charismastiche voorzitter van de producent van elektrische wagens, ontvouwde vandaag de plannen voor de bouw van de Hyperloop. Dat is een soort snelle spoorlijn die het zou toelaten om reizigers zich in recordtempo van de ene plaats naar de andere te laten verplaatsen. De beleggers zijn natuurlijk niet zeker of de plannen van Musk realistisch zijn, ze lijken in een bepaald opzicht nogal futuristisch.