Boeing maakte vandaag meevallende resultaten bekend, de omzet steeg als gevolg van een toegenomen verkoop van commerciële vliegtuigen. De verkopen van deze vliegtuigen stegen met 15%. De koers van Boeing steeg aanvankelijk, maar noteert inmiddels lichtjes lager.

De nettowinst steeg over de verslagperiode met 13%, waarmee de zorgen over de problemen met de superjet Dreamliner aan de kant werden geschoven. Boeing verhoogde voor het lopende boekjaar de prognoses van zowel omzet als nettowinst. De koers bevindt zich in de buurt van recordniveaus.

Boeing maakte vandaag meevallende resultaten bekend, de omzet steeg als gevolg van een toegenomen verkoop van commerciële vliegtuigen. De verkopen van deze vliegtuigen stegen met 15%. De koers van Boeing steeg aanvankelijk, maar noteert inmiddels lichtjes lager. De nettowinst steeg over de verslagperiode met 13%, waarmee de zorgen over de problemen met de superjet Dreamliner aan de kant werden geschoven. Boeing verhoogde voor het lopende boekjaar de prognoses van zowel omzet als nettowinst. De koers bevindt zich in de buurt van recordniveaus.