De aandacht van de beleggers gaat nu uit naar de publicatie van de werkloosheidscijfers voor de maand mei die voor vrijdag op de agenda staan. Vandaag werd alvast het ADP National Employment rapport bekendgemaakt en dat was geen echte meevaller.

Er kwamen in de privé-sector maar 135.000 nieuwe jobs bij, waar de markt op 165.000 had gerekend. Ook wat betreft het rapport van het Labor Department wordt op 165.000 nieuwe banen gerekend. Volgens de analisten is het ADP National Employment rapport echter niet altijd even betrouwbaar.

De aandacht van de beleggers gaat nu uit naar de publicatie van de werkloosheidscijfers voor de maand mei die voor vrijdag op de agenda staan. Vandaag werd alvast het ADP National Employment rapport bekendgemaakt en dat was geen echte meevaller. Er kwamen in de privé-sector maar 135.000 nieuwe jobs bij, waar de markt op 165.000 had gerekend. Ook wat betreft het rapport van het Labor Department wordt op 165.000 nieuwe banen gerekend. Volgens de analisten is het ADP National Employment rapport echter niet altijd even betrouwbaar.