Op het vlak van bedrijfsresultaten is het rustig geworden, maar een aantal bedrijven uit de distributiesector kwamen vandaag toch met cijfers.

Dat was met name het geval bij Home Depot, Best Buy, Urban Outfitters, Dick's Sporting Goods, Saks en TJX. Later deze week mogen we ook de cijfers van Hewlett-Packard nog verwachten.

Home Depot maakte beter dan verwachte cijfers bekend, wat de koers van het aandeel meteen een duwtje in de rug gaf. Credit Suisse handhaaft het koopadvies voor het aandeel en trekt het koersdoel op van 78 naar 85 dollar. Ook Best Buy maakte beter dan verwachte resultaten bekend, maar waarschuwde wel voor de toekomstige cijfers.

Op het vlak van bedrijfsresultaten is het rustig geworden, maar een aantal bedrijven uit de distributiesector kwamen vandaag toch met cijfers. Dat was met name het geval bij Home Depot, Best Buy, Urban Outfitters, Dick's Sporting Goods, Saks en TJX. Later deze week mogen we ook de cijfers van Hewlett-Packard nog verwachten. Home Depot maakte beter dan verwachte cijfers bekend, wat de koers van het aandeel meteen een duwtje in de rug gaf. Credit Suisse handhaaft het koopadvies voor het aandeel en trekt het koersdoel op van 78 naar 85 dollar. Ook Best Buy maakte beter dan verwachte resultaten bekend, maar waarschuwde wel voor de toekomstige cijfers.