Ten opzichte van de wereldbeurzen vielen de beloftevolle, toekomstige economische grootmachten (waarvan China er één geworden is) vooral op met een opvallende onderperformance over de laatste drie jaar van liefst 50% (in euro uitgedrukt) ten opzichte van de wereldindex.

Je zou volgens professor Stefan Duchateau voor minder vragen beginnen te stellen. Ook ten opzichte van de Aziatische markten bleven de BRIC-landen opvallend nahinken, met zo'n 30% achterstand in koersontwikkeling. Het is zonder meer duidelijk dat de kleinere wendbaardere economieën in de Aziatische groeipool het pleit naar zich toe wisten te trekken. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Ten opzichte van de wereldbeurzen vielen de beloftevolle, toekomstige economische grootmachten (waarvan China er één geworden is) vooral op met een opvallende onderperformance over de laatste drie jaar van liefst 50% (in euro uitgedrukt) ten opzichte van de wereldindex. Je zou volgens professor Stefan Duchateau voor minder vragen beginnen te stellen. Ook ten opzichte van de Aziatische markten bleven de BRIC-landen opvallend nahinken, met zo'n 30% achterstand in koersontwikkeling. Het is zonder meer duidelijk dat de kleinere wendbaardere economieën in de Aziatische groeipool het pleit naar zich toe wisten te trekken. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.