Vandaag wordt er op Wall Street niet gehandeld wegens Labor Day. Dat betekent dat de verhandelde volumes op de andere beurzen beperkt zullen blijven. Bovendien moet er ook niet gerekend worden op impulsen komende van de andere kant van de Atlantische Oceaan.

Vanmorgen werd bevestigd dat de Duitse economie in het tweedek kwartaal met 0,20% is gekrompen. Destatis, dat verantwoordelijk is voor de berekening van het BBP, stelde dat vooral de export verantwoordelijk is voor de economische terugval. Daarnaast maakte ook de bouw een zwakke beurt.

Vandaag wordt er op Wall Street niet gehandeld wegens Labor Day. Dat betekent dat de verhandelde volumes op de andere beurzen beperkt zullen blijven. Bovendien moet er ook niet gerekend worden op impulsen komende van de andere kant van de Atlantische Oceaan. Vanmorgen werd bevestigd dat de Duitse economie in het tweedek kwartaal met 0,20% is gekrompen. Destatis, dat verantwoordelijk is voor de berekening van het BBP, stelde dat vooral de export verantwoordelijk is voor de economische terugval. Daarnaast maakte ook de bouw een zwakke beurt.