Fundamenteel moeten de rentetarieven op lange termijnobligaties naar een hoger peil evolueren en pas daarna lijkt zich volgens professor Stefan Duchateau een instapmoment te gaan situeren. Zo ver zijn we nog niet, zodat enig geduld aangewezen is.

De Europese beurzen houden zich intussen kranig maar staan in verhouding met aandelen uit de VS en China tamelijk stevig geprijsd en rekenen nu al volop op een substantiële heropleving van de bedrijfswinsten van 2015. Het moet nog altijd blijken dat die er ook inderdaad zal komen.

Fundamenteel moeten de rentetarieven op lange termijnobligaties naar een hoger peil evolueren en pas daarna lijkt zich volgens professor Stefan Duchateau een instapmoment te gaan situeren. Zo ver zijn we nog niet, zodat enig geduld aangewezen is. De Europese beurzen houden zich intussen kranig maar staan in verhouding met aandelen uit de VS en China tamelijk stevig geprijsd en rekenen nu al volop op een substantiële heropleving van de bedrijfswinsten van 2015. Het moet nog altijd blijken dat die er ook inderdaad zal komen.