De Footsie 100 in Londen zou 7 tot 10 punten hoger gaan openen, in het geval van de DAX in Frankfurt en de CAC in Parijs zou er respectievelijk sprake zijn van een ongewijzigde opening tot een verlies van 3 punten en een winst van 5 punten tot een verlies van 8 punten.

De evolutie van de crisissen in Dubai en Griekenland wordt uiteraard op de voet gevolgd. Daarnaast kwamen 3M en McDonald's gisteren met tegenvallend bedrijfsnieuws. Voorlopig ontbreekt dus een echte katalysator die de volgende haussefase op gang kan schieten.

De Footsie 100 in Londen zou 7 tot 10 punten hoger gaan openen, in het geval van de DAX in Frankfurt en de CAC in Parijs zou er respectievelijk sprake zijn van een ongewijzigde opening tot een verlies van 3 punten en een winst van 5 punten tot een verlies van 8 punten. De evolutie van de crisissen in Dubai en Griekenland wordt uiteraard op de voet gevolgd. Daarnaast kwamen 3M en McDonald's gisteren met tegenvallend bedrijfsnieuws. Voorlopig ontbreekt dus een echte katalysator die de volgende haussefase op gang kan schieten.