Er worden steeds meer vraagtekens gesteld bij het potentieel van de Amerikaanse beurs op middellange termijn. Verschillende analisten waarschuwden in de afgelopen weken dat de koersen steeds kwetsbaarder worden voor een flinke correctie.

Daarbij wordt steeds meer gekeken naar de Amerikaanse centrale bank, die mogelijk in de tweede helft van dit jaar haar politiek van monetaire verruiming zal laten uitdoven. De vraag is hoe de financiële markten zullen reageren wanneer de FED een punt zet achter het taperen.

Er worden steeds meer vraagtekens gesteld bij het potentieel van de Amerikaanse beurs op middellange termijn. Verschillende analisten waarschuwden in de afgelopen weken dat de koersen steeds kwetsbaarder worden voor een flinke correctie. Daarbij wordt steeds meer gekeken naar de Amerikaanse centrale bank, die mogelijk in de tweede helft van dit jaar haar politiek van monetaire verruiming zal laten uitdoven. De vraag is hoe de financiële markten zullen reageren wanneer de FED een punt zet achter het taperen.