In de Verenigde Staten was het macro-economische nieuws volgens ABN Amro positiever, met een verder verbeterend sentiment onder inkoopmanagers en een handelstekort dat weliswaar is toegenomen, maar ook een stijging van de binnenlandse bestedingen reflecteert.

Daarnaast kwam er van een paar Amerikaanse bedrijven nieuws dat in het algemeen positief werd uitgelegd. Een voorbeeld daarvan was Apple, dat het nieuwe besturingssysteem iOS8 lanceerde en ook een nieuwe app Healthkit die allerlei gezondheid gerelateerde data kan verzamelen en zichtbaar maken.

In de Verenigde Staten was het macro-economische nieuws volgens ABN Amro positiever, met een verder verbeterend sentiment onder inkoopmanagers en een handelstekort dat weliswaar is toegenomen, maar ook een stijging van de binnenlandse bestedingen reflecteert. Daarnaast kwam er van een paar Amerikaanse bedrijven nieuws dat in het algemeen positief werd uitgelegd. Een voorbeeld daarvan was Apple, dat het nieuwe besturingssysteem iOS8 lanceerde en ook een nieuwe app Healthkit die allerlei gezondheid gerelateerde data kan verzamelen en zichtbaar maken.