Het huidige patroon op de Japanse beurs voedt volgens professor Stefan Duchateau opnieuw een ingebakken wantrouwen. De Japanse bedrijfsresultaten zijn weliswaar spectaculair hersteld maar bevinden zich nu op tienjaarsbasis (en na correctie voor de capriolen van de Yen-wisselkoers) op ongeveer hetzelfde niveau als de bedrijven in de EMU-zone.

Deze laatste dienden in de betrokken periode echter een existentiële crisis te doorspartelen nadat de banksector hun economie tot aan de rand van de afgrond sleepte. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Het huidige patroon op de Japanse beurs voedt volgens professor Stefan Duchateau opnieuw een ingebakken wantrouwen. De Japanse bedrijfsresultaten zijn weliswaar spectaculair hersteld maar bevinden zich nu op tienjaarsbasis (en na correctie voor de capriolen van de Yen-wisselkoers) op ongeveer hetzelfde niveau als de bedrijven in de EMU-zone. Deze laatste dienden in de betrokken periode echter een existentiële crisis te doorspartelen nadat de banksector hun economie tot aan de rand van de afgrond sleepte. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.