Op de achtergrond woedt nog steeds het debat over de vastgoedmarkt. Volgens sommige analisten wordt het beeld van de vastgoedmarkt in positieve zin beïnvloed door professionele kopers. De particuliere kopers zouden nog steeds veel terughoudener zijn om in de markt te stappen.

Ian Sheperdson, hoofdeconoom van Pantheon Macroeconomics, is het daar echter niet mee eens. De dynamiek op de Amerikaanse vastgoedmarkt is duidelijk in positieve zin gewijzigd, Shepherdson verwacht dat het herstel zich in de komende maanden zal verder zetten.

Op de achtergrond woedt nog steeds het debat over de vastgoedmarkt. Volgens sommige analisten wordt het beeld van de vastgoedmarkt in positieve zin beïnvloed door professionele kopers. De particuliere kopers zouden nog steeds veel terughoudener zijn om in de markt te stappen. Ian Sheperdson, hoofdeconoom van Pantheon Macroeconomics, is het daar echter niet mee eens. De dynamiek op de Amerikaanse vastgoedmarkt is duidelijk in positieve zin gewijzigd, Shepherdson verwacht dat het herstel zich in de komende maanden zal verder zetten.