Volgens sommige analisten is het tijd dat Wal-Mart aan een opsplitsing van de activiteiten bekendmaakt. De grootste distributieketen in de wereld maakte vanmiddag tegenvallende resultaten bekend, met als gevolg dat de koers ruim 2% lager noteert.

Brian Suzi van Belus Capital Advisors is Wal-Mart in zijn huidige vorm te groot geworden om nog op een succesvolle manier te kunnen opereren. Er zijn volgens Suzi voldoende argumenten aan te brengen om dochter Sam's Club als een aparte entiteit te laten opereren.

Volgens sommige analisten is het tijd dat Wal-Mart aan een opsplitsing van de activiteiten bekendmaakt. De grootste distributieketen in de wereld maakte vanmiddag tegenvallende resultaten bekend, met als gevolg dat de koers ruim 2% lager noteert. Brian Suzi van Belus Capital Advisors is Wal-Mart in zijn huidige vorm te groot geworden om nog op een succesvolle manier te kunnen opereren. Er zijn volgens Suzi voldoende argumenten aan te brengen om dochter Sam's Club als een aparte entiteit te laten opereren.