Het gebruik van bier, whisky, rum en andere geestrijke dranken daalde niet, wel integendeel. De Amerikaanse autoriteiten hielden jaren voet bij stuk, maar zagen zich toch genoodzaakt om in 1933 de National Prohibition Act af te schaffen. Alleen de georganiseerde misdaad was er beter van geworden.

De afschaffing van de wet leidde tot een enorme stijging van de koersen van de aandelen van brouwerijen en stokerijen op de beurs van Wall Street. Een gelijkaardige situatie doet zich nu opnieuw voor. De afschaffing van de National Prohibition Act II biedt enorme kansen en dan hebben we het natuurlijk over de legalisering van marihuana.

Het gebruik van bier, whisky, rum en andere geestrijke dranken daalde niet, wel integendeel. De Amerikaanse autoriteiten hielden jaren voet bij stuk, maar zagen zich toch genoodzaakt om in 1933 de National Prohibition Act af te schaffen. Alleen de georganiseerde misdaad was er beter van geworden. De afschaffing van de wet leidde tot een enorme stijging van de koersen van de aandelen van brouwerijen en stokerijen op de beurs van Wall Street. Een gelijkaardige situatie doet zich nu opnieuw voor. De afschaffing van de National Prohibition Act II biedt enorme kansen en dan hebben we het natuurlijk over de legalisering van marihuana.