Dat zou een bijzonder kwalijke zaak zijn, want meteen kan ook het prille economische herstel tot stilstand gebracht worden. De regering van de Italiaanse premier Enrico Letta kan in de komende maanden de speelbal blijven van de partijgenoten van Berlusconi.

Daarbij bestaat steeds de kans dat Letta op een bepaald moment de eer aan zichzelf zal houden door de handdoek in de ring te gooien. Nicholas Spiro, managing director bij Spiro Sovereign Strategy in Londen, kan de toename van de politieke instabiliteit in de eurozone op geen slechter moment komen.

Dat zou een bijzonder kwalijke zaak zijn, want meteen kan ook het prille economische herstel tot stilstand gebracht worden. De regering van de Italiaanse premier Enrico Letta kan in de komende maanden de speelbal blijven van de partijgenoten van Berlusconi. Daarbij bestaat steeds de kans dat Letta op een bepaald moment de eer aan zichzelf zal houden door de handdoek in de ring te gooien. Nicholas Spiro, managing director bij Spiro Sovereign Strategy in Londen, kan de toename van de politieke instabiliteit in de eurozone op geen slechter moment komen.