Nu is het hier vaker vermeld het afbouwen van QE door de FED is op zichzelf goed nieuws voor het Amerikaanse bedrijfsleven.

Immers het geeft aan dat de groei van de economie aan het toenemen is. Dat bleek de afgelopen week wederom.

De groei van het Amerikaanse bruto nationaal product groeide in het 2e kwartaal met 2,5% in plaats van de eerder gerapporteerde 1,7%.

Natuurlijk is dit "oud" nieuws maar het geeft wel aan dat de Amerikaanse economie steeds meer op stoom komt. Ook andere cijfers deze week blijven erop duiden dat de economie groeit. Vanzelfsprekend zal dze week weer alle aandacht uitgaan naar de werkloosheidcijfers. En daar zal dan weer een directe link worden gelegd naar het beleid van de centrale bank.

Nu is het hier vaker vermeld het afbouwen van QE door de FED is op zichzelf goed nieuws voor het Amerikaanse bedrijfsleven. Immers het geeft aan dat de groei van de economie aan het toenemen is. Dat bleek de afgelopen week wederom. De groei van het Amerikaanse bruto nationaal product groeide in het 2e kwartaal met 2,5% in plaats van de eerder gerapporteerde 1,7%. Natuurlijk is dit "oud" nieuws maar het geeft wel aan dat de Amerikaanse economie steeds meer op stoom komt. Ook andere cijfers deze week blijven erop duiden dat de economie groeit. Vanzelfsprekend zal dze week weer alle aandacht uitgaan naar de werkloosheidcijfers. En daar zal dan weer een directe link worden gelegd naar het beleid van de centrale bank.