In de Verenigde Staten kwam het belangrijkste bedrijfsnieuws uit de technologiesector. Apple heeft onlangs een aandelensplitsing uitgevoerd van 7 tegen 1.

Hoewel dit in theorie niets uitmaakt voor de omzet- en winstverwachtingen van bedrijf, voedt het wel de belangstelling bij beleggers.

Met name voor kleinere beleggers wordt het aandeel immers interessanter en bovendien is de kans toegenomen dat het aandeel wordt opgenomen in de toonaangevende Dow Jones Industrial Average-index.

Afgelopen maand is de koers van het aandeel reeds met 8% opgelopen.

In de Verenigde Staten kwam het belangrijkste bedrijfsnieuws uit de technologiesector. Apple heeft onlangs een aandelensplitsing uitgevoerd van 7 tegen 1. Hoewel dit in theorie niets uitmaakt voor de omzet- en winstverwachtingen van bedrijf, voedt het wel de belangstelling bij beleggers. Met name voor kleinere beleggers wordt het aandeel immers interessanter en bovendien is de kans toegenomen dat het aandeel wordt opgenomen in de toonaangevende Dow Jones Industrial Average-index. Afgelopen maand is de koers van het aandeel reeds met 8% opgelopen.