Er is nog een tussenliggende weerstand op 284,28 die dient te worden geslecht voordat de 296 in beeld komt.

Vooralsnog behoren lagere koersen tot het meest waarschijnlijke

Het technisch beeld is ten opzichte van vorige week nagenoeg onveranderd.

Ondanks het recente herstel blijft het sentiment op de langere termijn nog altijd zwak. Het korte termijn neerwaarts potentieel is momenteel wel beperkt gezien de eerste steun wacht rond 265,85.

Een slotkoers van de AEX hieronder zet de weg naar beneden open richting de 241,36. Lagere niveaus blijven waarschijnlijk zolang het patroon van lagere toppen en bodems intact is.

Boven de 295,85 klaart het technisch beeld wat op en kan er een verder herstel plaatsvinden.

Er is nog een tussenliggende weerstand op 284,28 die dient te worden geslecht voordat de 296 in beeld komt. Vooralsnog behoren lagere koersen tot het meest waarschijnlijke Het technisch beeld is ten opzichte van vorige week nagenoeg onveranderd. Ondanks het recente herstel blijft het sentiment op de langere termijn nog altijd zwak. Het korte termijn neerwaarts potentieel is momenteel wel beperkt gezien de eerste steun wacht rond 265,85. Een slotkoers van de AEX hieronder zet de weg naar beneden open richting de 241,36. Lagere niveaus blijven waarschijnlijk zolang het patroon van lagere toppen en bodems intact is. Boven de 295,85 klaart het technisch beeld wat op en kan er een verder herstel plaatsvinden.