De risico's van een dipje naar 220 zijn volgens Theodoor Gilissen Bankiers echter groot.

Binnen de huidige trendlijnen is er ruimte voor een correctie richting 220, waarbij de eerder deze week besproken gap tussen 220,76 en 222,25 met een koersnotering gevuld kan worden.

Een scenario dat waarschijnlijk is op basis van de hoge stand van de stochastics en de weerstand die wordt opgeroepen door de dalende trendlijn van afgelopen jaar.

Pas rond 220 ontstaan er volgens Theodoor Gilissen Bankiers weer 'maximale kansen' op nieuwe herstelpogingen met een breuk boven 235 t.z.t. tot gevolg.

De risico's van een dipje naar 220 zijn volgens Theodoor Gilissen Bankiers echter groot. Binnen de huidige trendlijnen is er ruimte voor een correctie richting 220, waarbij de eerder deze week besproken gap tussen 220,76 en 222,25 met een koersnotering gevuld kan worden. Een scenario dat waarschijnlijk is op basis van de hoge stand van de stochastics en de weerstand die wordt opgeroepen door de dalende trendlijn van afgelopen jaar. Pas rond 220 ontstaan er volgens Theodoor Gilissen Bankiers weer 'maximale kansen' op nieuwe herstelpogingen met een breuk boven 235 t.z.t. tot gevolg.