Voor hen die nog niet kunnen of willen geloven dat dit mogelijk is, wordt gewezen op het feit, dat de DMI sinds de top in 2007 (volgens persbureau Bloomberg) tot de beste voorspellende technische indicatoren op Wall Street behoorde.

De DMI is al jaren voor de technische analist van Theodoor Gilissen Bankiers de meest favoriete indicator om de chartist te helpen geloven in wat zijn ogen zien en alle vingers kunnen aanwijzen. Conclusie van de bank: kopen op zwakte en hausseposities stevig vasthouden.

Voor hen die nog niet kunnen of willen geloven dat dit mogelijk is, wordt gewezen op het feit, dat de DMI sinds de top in 2007 (volgens persbureau Bloomberg) tot de beste voorspellende technische indicatoren op Wall Street behoorde.De DMI is al jaren voor de technische analist van Theodoor Gilissen Bankiers de meest favoriete indicator om de chartist te helpen geloven in wat zijn ogen zien en alle vingers kunnen aanwijzen. Conclusie van de bank: kopen op zwakte en hausseposities stevig vasthouden.