Een (kleine) opleving rond de huidige niveaus is mogelijk maar de weg naar boven ligt vol met hindernissen. De eerste wordt gevormd door de recent gevormde gap in de zone 351,41 -355,54.

Pas op, zakt de AEX onder steun 343, dan begeven volgens ABN Amro zowel de genoemde steunlijn alsook de 200-dagenlijn het.

Op basis van een weekslot zou dit een heel negatief signaal afgeven en ruimte geven voor een verdere daling richting 325,14 (bodem van november 2010).

Het korte termijn beeld van de AEX is dus negatief. De index test rond 343 nu ook langere termijn steun. Een doorbraak en weekslot eronder zou ook langere termijn verzwakking signaleren en de deur open zetten richting 325,14.

De omzetten bij de meest recente koersdalingen zijn toegenomen en de huidige verzwakking van de AEX is volgens ABN Amro ook terug te zien bij de toonaangevende beurzen om ons heen. Wees alert op lagere niveaus.

Een (kleine) opleving rond de huidige niveaus is mogelijk maar de weg naar boven ligt vol met hindernissen. De eerste wordt gevormd door de recent gevormde gap in de zone 351,41 -355,54. Pas op, zakt de AEX onder steun 343, dan begeven volgens ABN Amro zowel de genoemde steunlijn alsook de 200-dagenlijn het. Op basis van een weekslot zou dit een heel negatief signaal afgeven en ruimte geven voor een verdere daling richting 325,14 (bodem van november 2010). Het korte termijn beeld van de AEX is dus negatief. De index test rond 343 nu ook langere termijn steun. Een doorbraak en weekslot eronder zou ook langere termijn verzwakking signaleren en de deur open zetten richting 325,14. De omzetten bij de meest recente koersdalingen zijn toegenomen en de huidige verzwakking van de AEX is volgens ABN Amro ook terug te zien bij de toonaangevende beurzen om ons heen. Wees alert op lagere niveaus.