Degenen die het bodemproces omarmen en/of durven te anticiperen op een eindejaarsrally, zagen hun kans schoon om in het 'gap'-gebied tussen 239,20 en 241,88 tot actie over te gaan.

Klaarblijkelijk denkt 'Mr.Market' er ook zo over, want de AEX wist het verlies te beperken dankzij een slotstand op 247,75. Sinds het 'exit-short'-signaal op 27 oktober jl. zijn er 34 handelsdagen verstreken en is de beurs nadien nauwelijks in staat geweest om nieuwe dieptepunten op te zoeken.

Sinds 27 oktober eindigde de slotkoers gedurende 18 handelsdagen boven de openingskoers van de dag en in de helft van het aantal handelsdagen stegen de koersen ten opzichte van de slotkoers van de voorgaande dag. De statistieken wijzen volgens Theodoor Gilissen Bankiers feitelijk op een consolidatiefase.

Degenen die het bodemproces omarmen en/of durven te anticiperen op een eindejaarsrally, zagen hun kans schoon om in het 'gap'-gebied tussen 239,20 en 241,88 tot actie over te gaan. Klaarblijkelijk denkt 'Mr.Market' er ook zo over, want de AEX wist het verlies te beperken dankzij een slotstand op 247,75. Sinds het 'exit-short'-signaal op 27 oktober jl. zijn er 34 handelsdagen verstreken en is de beurs nadien nauwelijks in staat geweest om nieuwe dieptepunten op te zoeken.Sinds 27 oktober eindigde de slotkoers gedurende 18 handelsdagen boven de openingskoers van de dag en in de helft van het aantal handelsdagen stegen de koersen ten opzichte van de slotkoers van de voorgaande dag. De statistieken wijzen volgens Theodoor Gilissen Bankiers feitelijk op een consolidatiefase.