Dit geeft de AEX dan de ruimte om richting 284,50 en daarna zelfs 266 te bewegen. Alleen als de koers toch weer boven 292,50 weet te sluiten, houdt het neutrale beeld aan.

De AEX is recentelijk afgeketst op de dalende trendlijn die loopt rond de 318 punten. Een nieuwe, lagere top onder dit niveau zal wederom een periode van zwakte inluiden en de koers naar lagere regionen brengen.

Alleen wanneer de dalende trendlijn rond 318 punten opwaarts wordt doorbroken treedt er op de weekgrafiek een verbetering op in het technische beeld. Onder de 292,50 mag een continuatie van de dalende trend worden verwacht.

Dit geeft de AEX dan de ruimte om richting 284,50 en daarna zelfs 266 te bewegen. Alleen als de koers toch weer boven 292,50 weet te sluiten, houdt het neutrale beeld aan. De AEX is recentelijk afgeketst op de dalende trendlijn die loopt rond de 318 punten. Een nieuwe, lagere top onder dit niveau zal wederom een periode van zwakte inluiden en de koers naar lagere regionen brengen. Alleen wanneer de dalende trendlijn rond 318 punten opwaarts wordt doorbroken treedt er op de weekgrafiek een verbetering op in het technische beeld. Onder de 292,50 mag een continuatie van de dalende trend worden verwacht.