Het waren overigens de wat kleinere bedrijven die in de staart van het resultatenseizoen hun resultaten publiceerden. Positief waren de resultaten van bouwbedrijf Heijmans en uitzender USG-People, terwijl de resultaten van Vopak in lijn waren met de verwachtingen.

De goede resultaten van Heijmans vormen een bevestiging dat het met de Nederlandse huizenmarkt weer de goede kant op gaat.

De huizenverkopen en de prijzen zijn gestabiliseerd en het algemene consumentenvertrouwen zit duidelijk in een stijgende lijn.

Behalve op het vlak van de woningbouw, heeft Heijmans overigens ook een succesvolle ommekeer weten te realiseren in de utiliteitsbouw.

Het waren overigens de wat kleinere bedrijven die in de staart van het resultatenseizoen hun resultaten publiceerden. Positief waren de resultaten van bouwbedrijf Heijmans en uitzender USG-People, terwijl de resultaten van Vopak in lijn waren met de verwachtingen. De goede resultaten van Heijmans vormen een bevestiging dat het met de Nederlandse huizenmarkt weer de goede kant op gaat. De huizenverkopen en de prijzen zijn gestabiliseerd en het algemene consumentenvertrouwen zit duidelijk in een stijgende lijn. Behalve op het vlak van de woningbouw, heeft Heijmans overigens ook een succesvolle ommekeer weten te realiseren in de utiliteitsbouw.