Het verschil tussen de openings- en slotkoers is het lichaam van de 'candle', zo merkt Theodoor Gilissen Bankiers op. De lange schaduwen aan de onderzijde van de recente twee lichamen illustreren het gebied waarbinnen is gehandeld.

De indruk wordt hierdoor gewekt dat de vraag per saldo gretiger is dan het aanbod. En dat is niet geheel ten onrechte. Belangrijker is om de recente twee witte kaarsen in perspectief van de recente rally te plaatsen.

De intraday daling (= schaduw) dinsdag naar 228,19 verkent het gebied onder de voorlaatste bodem op 231,72 van woensdag 15 april jl.

Vooralsnog blijft het volgens Theodoor Gilissen Bankiers bij een verkenning, maar door deze verkenning door de 'bears' wordt potentieel een lagere top gemaakt onder de hoogste koersnotering van woensdag (= 237,63). In principe kan elke opleving onder 244,98 een lagere top opleveren.

Hoe dan ook, de subtiele verzwakking noodzaakt traders om stop loss niveaus onder hausseposities strakker aan te halen en te eerbiedigen.

Er moet nog een 'gap' gesloten worden onder 220,70. Daarna kan de AEX volgens de technische analisten van Theodoor Gilissen Bankiers weer omhoog.

Het verschil tussen de openings- en slotkoers is het lichaam van de 'candle', zo merkt Theodoor Gilissen Bankiers op. De lange schaduwen aan de onderzijde van de recente twee lichamen illustreren het gebied waarbinnen is gehandeld. De indruk wordt hierdoor gewekt dat de vraag per saldo gretiger is dan het aanbod. En dat is niet geheel ten onrechte. Belangrijker is om de recente twee witte kaarsen in perspectief van de recente rally te plaatsen. De intraday daling (= schaduw) dinsdag naar 228,19 verkent het gebied onder de voorlaatste bodem op 231,72 van woensdag 15 april jl.Vooralsnog blijft het volgens Theodoor Gilissen Bankiers bij een verkenning, maar door deze verkenning door de 'bears' wordt potentieel een lagere top gemaakt onder de hoogste koersnotering van woensdag (= 237,63). In principe kan elke opleving onder 244,98 een lagere top opleveren.Hoe dan ook, de subtiele verzwakking noodzaakt traders om stop loss niveaus onder hausseposities strakker aan te halen en te eerbiedigen. Er moet nog een 'gap' gesloten worden onder 220,70. Daarna kan de AEX volgens de technische analisten van Theodoor Gilissen Bankiers weer omhoog.