Aegon is sinds 2007 actief in Roemenië en heeft daarnaast activiteiten in Hongarije, Polen, Tsjechië, Slowakije en Turkije. Onlangs heeft Aegon aangekondigd ook in Oekraïne actief te worden met de overname van de op vier na grootste levensverzekeringsmaatschappij van het land.

De transactie wordt naar verwachting in de tweede helft van 2013 afgerond, afhankelijk van goedkeuring door de toezichthouder. De levensverzekeringsportefeuille en pensioenactiviteiten van Eureko in Roemenië worden geïntegreerd in Aegon Roemenië.

Met de transactie wordt Aegon Roemenië de op twee na grootste aanbieder van pensioenen met circa 650.000 pensioenspaarders. Als aanbieder van levensverzekeringen zal Aegon Roemenië tot de tien grootste gaan behoren.

Aegon is sinds 2007 actief in Roemenië en heeft daarnaast activiteiten in Hongarije, Polen, Tsjechië, Slowakije en Turkije. Onlangs heeft Aegon aangekondigd ook in Oekraïne actief te worden met de overname van de op vier na grootste levensverzekeringsmaatschappij van het land. De transactie wordt naar verwachting in de tweede helft van 2013 afgerond, afhankelijk van goedkeuring door de toezichthouder. De levensverzekeringsportefeuille en pensioenactiviteiten van Eureko in Roemenië worden geïntegreerd in Aegon Roemenië. Met de transactie wordt Aegon Roemenië de op twee na grootste aanbieder van pensioenen met circa 650.000 pensioenspaarders. Als aanbieder van levensverzekeringen zal Aegon Roemenië tot de tien grootste gaan behoren.