De waarde van het dividend in aandelen is ongeveer gelijk aan het dividend in contanten. Aegon zal het verwateringseffect van het dividend in aandelen ongedaan maken.

Het dividend in contanten bedraagt EUR 0,11 per gewoon aandeel, betaalbaar gesteld op 13 september 2013. Aandeelhouders die hebben gekozen voor een dividend in aandelen ontvangen één nieuw gewoon aandeel per 50 gewone aandelen.

De aandelenfractie is bepaald aan de hand van de gemiddelde aandelenkoers (op basis van de hoogste en de laagste koers per dag) op Euronext Amsterdam in de periode van 2 tot en met 6 september 2013.

De waarde van het dividend in aandelen is ongeveer gelijk aan het dividend in contanten. Aegon zal het verwateringseffect van het dividend in aandelen ongedaan maken. Het dividend in contanten bedraagt EUR 0,11 per gewoon aandeel, betaalbaar gesteld op 13 september 2013. Aandeelhouders die hebben gekozen voor een dividend in aandelen ontvangen één nieuw gewoon aandeel per 50 gewone aandelen. De aandelenfractie is bepaald aan de hand van de gemiddelde aandelenkoers (op basis van de hoogste en de laagste koers per dag) op Euronext Amsterdam in de periode van 2 tot en met 6 september 2013.