Daarnaast publiceert Aegon zijn geïntegreerde '2012 Review'. Dit rapport geeft een overzicht van de strategische doelstellingen van Aegon, van het business model, de risicofactoren, de governance, de omgeving waarin het bedrijf opereert en van de financiële resultaten.

Daarnaast geeft dit rapport inzicht in hoe Aegon omgaat met zijn verantwoordelijkheden tegenover verschillende belanghebbenden en hoe de activiteiten van het bedrijf van invloed zijn op de samenleving.

Aan bod komen onder meer het belang dat Aegon hecht aan klanttevredenheid, betrokkenheid van medewerkers en verantwoord beleggen.

Daarnaast publiceert Aegon zijn geïntegreerde '2012 Review'. Dit rapport geeft een overzicht van de strategische doelstellingen van Aegon, van het business model, de risicofactoren, de governance, de omgeving waarin het bedrijf opereert en van de financiële resultaten. Daarnaast geeft dit rapport inzicht in hoe Aegon omgaat met zijn verantwoordelijkheden tegenover verschillende belanghebbenden en hoe de activiteiten van het bedrijf van invloed zijn op de samenleving. Aan bod komen onder meer het belang dat Aegon hecht aan klanttevredenheid, betrokkenheid van medewerkers en verantwoord beleggen.