Het zorgde ervoor dat de koers op het hoogste niveau van de afgelopen twee jaar kwam.

De afzonderlijke koersstijgingen van de fondsen terwijl de AEX index de afgelopen week met 0,3% daalde geeft aan in welke fase we zitten. Beleggers willen wel kopen maar willen daar direct een verhaal bij hebben.

DSM wordt op het hoogst punt aller tijden gekocht maar dat geeft niet want men kan wijzen naar het analistenadvies. Wat dan opvalt is dat het niet een klein beetje stijgt maar met meer dan 5%.

En een spaarder die dit ziet rekent uit dat dit dagrendement van DSM gelijk staat met bijna drie jaar sparen. Natuurlijk niet hetzelfde risico gradatie maar toch een overweging om een stukje te gaan beleggen.

Het zorgde ervoor dat de koers op het hoogste niveau van de afgelopen twee jaar kwam. De afzonderlijke koersstijgingen van de fondsen terwijl de AEX index de afgelopen week met 0,3% daalde geeft aan in welke fase we zitten. Beleggers willen wel kopen maar willen daar direct een verhaal bij hebben. DSM wordt op het hoogst punt aller tijden gekocht maar dat geeft niet want men kan wijzen naar het analistenadvies. Wat dan opvalt is dat het niet een klein beetje stijgt maar met meer dan 5%. En een spaarder die dit ziet rekent uit dat dit dagrendement van DSM gelijk staat met bijna drie jaar sparen. Natuurlijk niet hetzelfde risico gradatie maar toch een overweging om een stukje te gaan beleggen.