En hiervan wordt verwacht dat ze zullen stijgen in de komende jaren (door de verbetering van de economische situatie en de progressieve afbouw van de kwantitatieve versoepeling in de VSA) wat normaal tot een verbetering van de winstmarges van verzekeraars zal leiden.

Daarnaast stelt het betere beursklimaat beleggers in staat om terug in aandelenfondsen gelinkt aan hun levensverzekering te stappen en deze activiteit genereert voor de verzekeraars meer inkomsten dan geldmarktfondsen. Delaunay heeft een koopadvies voor Aegon.

En hiervan wordt verwacht dat ze zullen stijgen in de komende jaren (door de verbetering van de economische situatie en de progressieve afbouw van de kwantitatieve versoepeling in de VSA) wat normaal tot een verbetering van de winstmarges van verzekeraars zal leiden. Daarnaast stelt het betere beursklimaat beleggers in staat om terug in aandelenfondsen gelinkt aan hun levensverzekering te stappen en deze activiteit genereert voor de verzekeraars meer inkomsten dan geldmarktfondsen. Delaunay heeft een koopadvies voor Aegon.