Momenteel zien we hoe de koers opstoomt naar de belangrijke horizontale weerstand van 6,26 euro.

Op de weekgrafiek is duidelijk te zien hoe de koers zich sinds 2011 in een stijgende trend bevindt en zolang de koers niet onder de steunlijk zakt, is elke koerscorrectie een opportuniteit om in het aandeel Aegon te stappen. Bij een opwaartse uitbraak kan de koers stijgen tot 7 euro.

Op de daggrafiek zien we volgens Geert Van Herck het koersverloop van dit jaar. Van februari tot april 2013 kende de koers een tijdelijke neerwaartse correctie.

Na het aflopen van deze koerscorrectie kwam opnieuw een stijgende trend op gang. Sinds juni is er een stijgende trendlijn waar de koers telkens steun op vond.

Zo ook de afgelopen dagen : na de resultatenpublicatie was er een korte verkoopgolf in het aandeel. Maar die viel stil op de stijgende trendlijn.

Van Herck maakt van de heropleving die zich momenteel voordoet gebruik om een positie in Aegon te nemen. De RSI-indicator is intussen ook tot neutrale niveaus teruggevallen.

Momenteel zien we hoe de koers opstoomt naar de belangrijke horizontale weerstand van 6,26 euro. Op de weekgrafiek is duidelijk te zien hoe de koers zich sinds 2011 in een stijgende trend bevindt en zolang de koers niet onder de steunlijk zakt, is elke koerscorrectie een opportuniteit om in het aandeel Aegon te stappen. Bij een opwaartse uitbraak kan de koers stijgen tot 7 euro. Op de daggrafiek zien we volgens Geert Van Herck het koersverloop van dit jaar. Van februari tot april 2013 kende de koers een tijdelijke neerwaartse correctie. Na het aflopen van deze koerscorrectie kwam opnieuw een stijgende trend op gang. Sinds juni is er een stijgende trendlijn waar de koers telkens steun op vond. Zo ook de afgelopen dagen : na de resultatenpublicatie was er een korte verkoopgolf in het aandeel. Maar die viel stil op de stijgende trendlijn. Van Herck maakt van de heropleving die zich momenteel voordoet gebruik om een positie in Aegon te nemen. De RSI-indicator is intussen ook tot neutrale niveaus teruggevallen.