Dit is volgens Theodoor Gilissen Bankiers positief nieuws omdat een vervroegde terugbetaling onder aantrekkelijke voorwaarden gebeurt, waardoor dit aandeelhouderswaarde genereert.

Per het einde van 1kw09 had Aegon een kapitaalsurplus van Eur 2,7 mrd en het verwacht voor de rest van het jaar nog Eur 0,6 mrd vrij te maken.

In de update handhaaft Aegon de eerder gestelde doelstellingen van het terugbrengen van de risico's, het besparen van kosten en het verminderen van de blootstelling naar de VS. Aegon krijgt een neutraal advies van Theodoor Gilissen Bankiers.

Dit is volgens Theodoor Gilissen Bankiers positief nieuws omdat een vervroegde terugbetaling onder aantrekkelijke voorwaarden gebeurt, waardoor dit aandeelhouderswaarde genereert. Per het einde van 1kw09 had Aegon een kapitaalsurplus van Eur 2,7 mrd en het verwacht voor de rest van het jaar nog Eur 0,6 mrd vrij te maken. In de update handhaaft Aegon de eerder gestelde doelstellingen van het terugbrengen van de risico's, het besparen van kosten en het verminderen van de blootstelling naar de VS. Aegon krijgt een neutraal advies van Theodoor Gilissen Bankiers.