De samenwerking moet de operationele omzet 7 tot 10% stuwen, en de premie-inkomsten verdubbelen.

Hoewel Aegon een goede stap zet, is ABN Amro minder enthousiast over aan het aandeel gekeken naar de Nederlandse markt waar de inkomsten onder druk staan.

Ook zet de structureel lage rente in de Verenigde Staten de marges op polissen onder druk en raakt het concern inkomsten kwijt omdat bestaande samenwerkingsverbanden met Spaanse banken door de alliantie worden beëindigd.

Het risico van meer afschrijvingen ligt in de Verenigde Staten op de loer. Positief is dat het concern erin slaagt om de kosten terug te brengen. ABN Amro handhaaft de opinie houden.

De samenwerking moet de operationele omzet 7 tot 10% stuwen, en de premie-inkomsten verdubbelen. Hoewel Aegon een goede stap zet, is ABN Amro minder enthousiast over aan het aandeel gekeken naar de Nederlandse markt waar de inkomsten onder druk staan. Ook zet de structureel lage rente in de Verenigde Staten de marges op polissen onder druk en raakt het concern inkomsten kwijt omdat bestaande samenwerkingsverbanden met Spaanse banken door de alliantie worden beëindigd. Het risico van meer afschrijvingen ligt in de Verenigde Staten op de loer. Positief is dat het concern erin slaagt om de kosten terug te brengen. ABN Amro handhaaft de opinie houden.