De ratings van het bedrijf komen hiermee overeen conform A-, resp. A3 en A. De operationele kasstroom in het eerste halfjaar bedroeg EUR 674 miljoen.

Het vermogensoverschot in de holdingmaatschappij bedraagt EUR 1,9 miljard. Het vermogen voor aandeelhouders daalde EUR 2,5 miljard naar EUR 18 miljard grotendeels door de waardedaling van de posities ten gevolge van de gestegen rente.

De boekhoudkundige waarde per aandeel is EUR 8,69.

Voor de verwachte claims uit de procedure voor de "woekerpolis" affaire is een voorziening van EUR 24 miljoen getroffen.

Het onderzoek naar eventueel aanvullende claims gaat door. Op de huidige waardering van 61% van de boekwaarde per aandeel, verwachte koers/winstverhouding voor '13 van 8 en dividendrendement van 3,8% blijft de rating aanbevolen gelden voor Theodoor Gilissen Bankiers.

De ratings van het bedrijf komen hiermee overeen conform A-, resp. A3 en A. De operationele kasstroom in het eerste halfjaar bedroeg EUR 674 miljoen. Het vermogensoverschot in de holdingmaatschappij bedraagt EUR 1,9 miljard. Het vermogen voor aandeelhouders daalde EUR 2,5 miljard naar EUR 18 miljard grotendeels door de waardedaling van de posities ten gevolge van de gestegen rente. De boekhoudkundige waarde per aandeel is EUR 8,69. Voor de verwachte claims uit de procedure voor de "woekerpolis" affaire is een voorziening van EUR 24 miljoen getroffen. Het onderzoek naar eventueel aanvullende claims gaat door. Op de huidige waardering van 61% van de boekwaarde per aandeel, verwachte koers/winstverhouding voor '13 van 8 en dividendrendement van 3,8% blijft de rating aanbevolen gelden voor Theodoor Gilissen Bankiers.