Brenda Clancy is momenteel Chief Operating Officer van Aegon Americas. De benoeming van Brenda Clancy in deze voor Aegon nieuwe functie onderstreept het strategisch belang van technologie voor een betere digitale relatie met klanten en voor een efficiënter bedrijf.

Brenda Clancy gaat een stuurgroep leiden die zich onder meer zal bezighouden met nieuwe

IT-functionaliteiten binnen de gehele organisatie. Bestuursvoorzitter Alex Wynaendts van Aegon onderstreept het belang van een krachtige inzet van IT ter ondersteuning van één van Aegon's strategische doelstellingen om te investeren in technologie en innovatie voor de verdere verbetering van de klantrelatie.

Brenda Clancy is momenteel Chief Operating Officer van Aegon Americas. De benoeming van Brenda Clancy in deze voor Aegon nieuwe functie onderstreept het strategisch belang van technologie voor een betere digitale relatie met klanten en voor een efficiënter bedrijf. Brenda Clancy gaat een stuurgroep leiden die zich onder meer zal bezighouden met nieuwe IT-functionaliteiten binnen de gehele organisatie. Bestuursvoorzitter Alex Wynaendts van Aegon onderstreept het belang van een krachtige inzet van IT ter ondersteuning van één van Aegon's strategische doelstellingen om te investeren in technologie en innovatie voor de verdere verbetering van de klantrelatie.