Deze kredietlijn kan aangewend worden in de vorm van voorschotten op vaste termijn op 1, 3 of 6 maanden en bestaat uit 2 delen: 150 miljoen € voor een duur van 3 jaar en 60 miljoen € voor een duur van 2 jaar.

Ze vervangt de bestaande kredietlijnen van in totaal 210 miljoen €, afgesloten met dezelfde club van banken, die in mei 2011 zouden vervallen.

Deze vervroegde herfinanciering zal het voor de bevak mogelijk maken om de voorspelbaarheid van haar cash flows over de volgende jaren nog te verhogen.

Hiernaast toont de opening van deze nieuwe kredietlijn aan dat Aedifica een sterke en duurzame relatie heeft met haar partnerbanken die een gediversifieerde pool van internationale instellingen vormen.

Deze kredietlijn kan aangewend worden in de vorm van voorschotten op vaste termijn op 1, 3 of 6 maanden en bestaat uit 2 delen: 150 miljoen € voor een duur van 3 jaar en 60 miljoen € voor een duur van 2 jaar. Ze vervangt de bestaande kredietlijnen van in totaal 210 miljoen €, afgesloten met dezelfde club van banken, die in mei 2011 zouden vervallen. Deze vervroegde herfinanciering zal het voor de bevak mogelijk maken om de voorspelbaarheid van haar cash flows over de volgende jaren nog te verhogen. Hiernaast toont de opening van deze nieuwe kredietlijn aan dat Aedifica een sterke en duurzame relatie heeft met haar partnerbanken die een gediversifieerde pool van internationale instellingen vormen.