De resultaten moeten nog hun laagtepunten bereiken. Dat zal wellicht gebeuren in het eerste semester. Tegelijk verwacht SG Private Banking in de eerste jaarhelft een piek in de schulden.

Onder invloed van een bijzonder positief sectormomentum kregen ook de preferente aandelen Volkswagen een duw in de rug. Sinds de opname op de Stocks to Buy - nadat SG Private Banking eerder adviseerde om te switchen uit de gewone aandelen naar de preferente - steeg de koers met ongeveer 30%.

Het koersdoel van 50 EUR werd bereikt en zelfs overschreden. De waardering (EV/omzet 09E 0,2, K/BW 09E 0,6) laat nog ruimte voor verdere koersappreciatie, maar dan zou SG Private Banking wel graag concrete bewijzen zien van een verbetering van de resultaten.

Het advies wordt verlaagd van Kopen naar Houden en SG Private Banking verwijdert het aandeel bijgevolg uit de Stocks to Buy.

De resultaten moeten nog hun laagtepunten bereiken. Dat zal wellicht gebeuren in het eerste semester. Tegelijk verwacht SG Private Banking in de eerste jaarhelft een piek in de schulden.Onder invloed van een bijzonder positief sectormomentum kregen ook de preferente aandelen Volkswagen een duw in de rug. Sinds de opname op de Stocks to Buy - nadat SG Private Banking eerder adviseerde om te switchen uit de gewone aandelen naar de preferente - steeg de koers met ongeveer 30%. Het koersdoel van 50 EUR werd bereikt en zelfs overschreden. De waardering (EV/omzet 09E 0,2, K/BW 09E 0,6) laat nog ruimte voor verdere koersappreciatie, maar dan zou SG Private Banking wel graag concrete bewijzen zien van een verbetering van de resultaten.Het advies wordt verlaagd van Kopen naar Houden en SG Private Banking verwijdert het aandeel bijgevolg uit de Stocks to Buy.