Ook is hij erg positief over de ontwikkelingen bij de divisies gewaswetenschappen en gezondheidszorg. Daarom verhogen de analisten van ABN Amro hun advies van houden naar kopen, met een koersdoel van EUR 90.

Zijn uitlatingen zijn in lijn met die van BASF en stemmen ABN Amro positiever over de zeer gediversifieerde vooruitzichten voor de winst van Bayer.

Gezondheidszorg is een prima divisie, maar mist een echte kaskraker anders dan bloedverdunner Xarelto. De Agribusiness-divisie is erg sterk en een heropleving van Chemie zou welkom nieuws zijn.

Dekkers maakt geen keuze tussen deze niet-gerelateerde activiteiten, maar als oud-bestuursvoorzitter van Thermo Fisher is hij gewend leiding te geven aan een bedrijf met zeer verschillende onderdelen.

Op een koers van 11,8 x de verwachte winst voor 2013 en met een dividendrendement dat zich richting 3% beweegt zijn de aandelen niet duur en kunnen ze volgens ABN Amro worden gekocht met een koersdoel van EUR 90.

Ook is hij erg positief over de ontwikkelingen bij de divisies gewaswetenschappen en gezondheidszorg. Daarom verhogen de analisten van ABN Amro hun advies van houden naar kopen, met een koersdoel van EUR 90. Zijn uitlatingen zijn in lijn met die van BASF en stemmen ABN Amro positiever over de zeer gediversifieerde vooruitzichten voor de winst van Bayer. Gezondheidszorg is een prima divisie, maar mist een echte kaskraker anders dan bloedverdunner Xarelto. De Agribusiness-divisie is erg sterk en een heropleving van Chemie zou welkom nieuws zijn. Dekkers maakt geen keuze tussen deze niet-gerelateerde activiteiten, maar als oud-bestuursvoorzitter van Thermo Fisher is hij gewend leiding te geven aan een bedrijf met zeer verschillende onderdelen. Op een koers van 11,8 x de verwachte winst voor 2013 en met een dividendrendement dat zich richting 3% beweegt zijn de aandelen niet duur en kunnen ze volgens ABN Amro worden gekocht met een koersdoel van EUR 90.