Patiënten kunnen het middel toedienen aan de hand van een voorgevulde spuit. UCB krijgt hierdoor toegang tot een markt van ruim 8 mld USD. Analisten verwachten 400 tot meer dan 600 mln EUR omzet vanaf 2015/16.

Cimzia heeft de grootste impact op de waarde van UCB. Dankzij deze goedkeuring is het binair (goedkeuring of niet?) en financieel risico (herfinanciering van de hoge schuldenlast) voor UCB sterk afgenomen, zodat SG Private Banking het advies optrekt van verkopen naar houden met een koersdoel van 22 EUR.

In 2009 en 2010 zal de winst onder druk staan door het patentverlies op Keppra in de VS en Europa.

Patiënten kunnen het middel toedienen aan de hand van een voorgevulde spuit. UCB krijgt hierdoor toegang tot een markt van ruim 8 mld USD. Analisten verwachten 400 tot meer dan 600 mln EUR omzet vanaf 2015/16. Cimzia heeft de grootste impact op de waarde van UCB. Dankzij deze goedkeuring is het binair (goedkeuring of niet?) en financieel risico (herfinanciering van de hoge schuldenlast) voor UCB sterk afgenomen, zodat SG Private Banking het advies optrekt van verkopen naar houden met een koersdoel van 22 EUR. In 2009 en 2010 zal de winst onder druk staan door het patentverlies op Keppra in de VS en Europa.