De omzet steeg naar GPB 1,14 miljard, waar analisten rekenden op GBP 1,12 miljard. De omzet per stoel steeg dankzij opgevoerde marketinginspanningen en management.

De kosten kwamen echter iets hoger uit dan de door Easyjet afgegeven prognoses omdat toestellen langer aan de grond stonden door stakingen en slecht weer.

In de tweede jaarhelft is 73% van de beschikbare stoelen geboekt. De prijsstunter gaat uit van een winst voor belasting GBP 450 - 480 miljoen. Toch heeft ABN Amro slechts een verkoopadvies.

De omzet steeg naar GPB 1,14 miljard, waar analisten rekenden op GBP 1,12 miljard. De omzet per stoel steeg dankzij opgevoerde marketinginspanningen en management. De kosten kwamen echter iets hoger uit dan de door Easyjet afgegeven prognoses omdat toestellen langer aan de grond stonden door stakingen en slecht weer. In de tweede jaarhelft is 73% van de beschikbare stoelen geboekt. De prijsstunter gaat uit van een winst voor belasting GBP 450 - 480 miljoen. Toch heeft ABN Amro slechts een verkoopadvies.