IPS is van een toeleverancier van verpakkingstechnologie en -systemen voor manufacturers en toeleveranciers voor cosmetica, body care, farmaceutische en voedingsproducten. Het bedrijf beschikt over fabrieken in Bilten, in een joint venture (Airolux AG) met Resilux.

Cijfers Resilux komen op 30 augustus

IPS heeft zijn eerste producten dit jaar geleverd, waarmee een belangrijke mijlpaal werd bereikt wat betreft de entree op de commerciële markt. Over de eerste zes maanden liet het bedrijf een verlies van 3 miljoen euro optekenen, tegenover 1,60 miljoen euro twaalf maanden voordien.

Voor de eerste keer werd er een behoorlijke omzet gerealiseerd van bestaande klanten. De cijfers van IPS waren in lijn met de groeistrategie.

Sips handhaaft voor het aandeel Resilux een advies opbouwen en een koersdoel van 60 euro. Op 30 augustus worden de halfjaarcijfers bekendgemaakt.

IPS is van een toeleverancier van verpakkingstechnologie en -systemen voor manufacturers en toeleveranciers voor cosmetica, body care, farmaceutische en voedingsproducten. Het bedrijf beschikt over fabrieken in Bilten, in een joint venture (Airolux AG) met Resilux.Cijfers Resilux komen op 30 augustus IPS heeft zijn eerste producten dit jaar geleverd, waarmee een belangrijke mijlpaal werd bereikt wat betreft de entree op de commerciële markt. Over de eerste zes maanden liet het bedrijf een verlies van 3 miljoen euro optekenen, tegenover 1,60 miljoen euro twaalf maanden voordien. Voor de eerste keer werd er een behoorlijke omzet gerealiseerd van bestaande klanten. De cijfers van IPS waren in lijn met de groeistrategie. Sips handhaaft voor het aandeel Resilux een advies opbouwen en een koersdoel van 60 euro. Op 30 augustus worden de halfjaarcijfers bekendgemaakt.