De internationale activiteiten zouden volgens de logica een katalysator voor de verbetering van de operationele winstmarge en uiteindelijk de nettowinstmarge moeten zijn.

Naast het operationele bereikte de nettoschuld (in de eerste jaarhelft, de volgende data zijn beschikbaar op 26/03/2014) een niveau van 1,86 miljard euro en het eigen vermogen bedroeg 1,65 miljard euro : de gearing komt aldus op 112% uit, een aanvaardbaar niveau op het vlak van de activiteiten en de convenanten (2x).

Het aandeel Orpéa wordt aan bijna 21 keer de winst voor 2014 verhandeld en dit is het historisch gemiddelde van de afgelopen 5 jaar.

De sector blijft over gunstige langetermijnfundamentals beschikken en elke koerscorrectie is volgens Delaunay daarom een instapopportuniteit.

De internationale activiteiten zouden volgens de logica een katalysator voor de verbetering van de operationele winstmarge en uiteindelijk de nettowinstmarge moeten zijn. Naast het operationele bereikte de nettoschuld (in de eerste jaarhelft, de volgende data zijn beschikbaar op 26/03/2014) een niveau van 1,86 miljard euro en het eigen vermogen bedroeg 1,65 miljard euro : de gearing komt aldus op 112% uit, een aanvaardbaar niveau op het vlak van de activiteiten en de convenanten (2x). Het aandeel Orpéa wordt aan bijna 21 keer de winst voor 2014 verhandeld en dit is het historisch gemiddelde van de afgelopen 5 jaar. De sector blijft over gunstige langetermijnfundamentals beschikken en elke koerscorrectie is volgens Delaunay daarom een instapopportuniteit.