Ageas noteert opnieuw in de plus, maar de focus ligt vooral op de adviezen van de analisten. KBC Securities handhaaft een advies opbouwen voor AB-InBev, nadat de brouwer vorige week de cijfers publiceerde.

Veel analisten gaven in de afgelopen dagen commentaar op wat er in China gebeurt. De (tamelijk) positieve groeicijfers van de Chinese economie vervolledigden volgens professor Stefan Duchateau overigens het plaatje van een licht hernemende industriële groei, nadat eerder reeds de PMI- cijfers een wat stabielere indruk hadden nagelaten

Vooral de lage algemene inflatie en dalende voedselprijzen gaven volgens professor Stefan Duchateau aan dat indien de Chinese overheid alsnog zou moeten in te grijpen met stimulerende maatregelen, zij hiervoor alle ruimte heeft. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Ageas noteert opnieuw in de plus, maar de focus ligt vooral op de adviezen van de analisten. KBC Securities handhaaft een advies opbouwen voor AB-InBev, nadat de brouwer vorige week de cijfers publiceerde. Veel analisten gaven in de afgelopen dagen commentaar op wat er in China gebeurt. De (tamelijk) positieve groeicijfers van de Chinese economie vervolledigden volgens professor Stefan Duchateau overigens het plaatje van een licht hernemende industriële groei, nadat eerder reeds de PMI- cijfers een wat stabielere indruk hadden nagelaten Vooral de lage algemene inflatie en dalende voedselprijzen gaven volgens professor Stefan Duchateau aan dat indien de Chinese overheid alsnog zou moeten in te grijpen met stimulerende maatregelen, zij hiervoor alle ruimte heeft. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.