Bekaert behaalde in het eerste kwartaal van 2013 een geconsolideerde omzet van € 799 miljoen en een gezamenlijke omzet van € 1 036 miljoen, een daling met respectievelijk 10,8% en 8,7% in vergelijking met het eerste kwartaal van 2012.

De marktomstandigheden van het eerste kwartaal zijn weerspiegeld in de omzet van Bekaert, met een zwakke vraag in mature markten en sterke prijsdruk door de zeer concurrentiële omgeving in de groeimarkten.

Op het niveau van de gezamenlijke omzet bedroeg de organische daling 4,2%. Het effect van wisselkoersschommelingen bedroeg -5,0% en de netto-bewegingen van acquisities en desinvesteringen waren beperkt (+0,5%).

Bekaert behaalde in het eerste kwartaal van 2013 een geconsolideerde omzet van € 799 miljoen en een gezamenlijke omzet van € 1 036 miljoen, een daling met respectievelijk 10,8% en 8,7% in vergelijking met het eerste kwartaal van 2012. De marktomstandigheden van het eerste kwartaal zijn weerspiegeld in de omzet van Bekaert, met een zwakke vraag in mature markten en sterke prijsdruk door de zeer concurrentiële omgeving in de groeimarkten. Op het niveau van de gezamenlijke omzet bedroeg de organische daling 4,2%. Het effect van wisselkoersschommelingen bedroeg -5,0% en de netto-bewegingen van acquisities en desinvesteringen waren beperkt (+0,5%).