Het concern heeft een sterke balans en kan in de komende jaren extra groeien door overnames. De uitzendmarkt is nog altijd vrij sterk gefragmenteerd en in grote delen van de wereld nog relatief klein.

Naar aanleiding van de terughoudende outlook hebben wij de groeiverwachtingen licht teruggebracht, waardoor het koersdoel van Theodoor Gilissen Bankiers is verlaagd van EUR 58 naar EUR 52.

Daarmee biedt het bedrijf nog altijd een aantrekkelijk koerspotentieel van circa 30%. Het advies aanbevolen voor Randstad blijft behouden.

Het concern heeft een sterke balans en kan in de komende jaren extra groeien door overnames. De uitzendmarkt is nog altijd vrij sterk gefragmenteerd en in grote delen van de wereld nog relatief klein. Naar aanleiding van de terughoudende outlook hebben wij de groeiverwachtingen licht teruggebracht, waardoor het koersdoel van Theodoor Gilissen Bankiers is verlaagd van EUR 58 naar EUR 52. Daarmee biedt het bedrijf nog altijd een aantrekkelijk koerspotentieel van circa 30%. Het advies aanbevolen voor Randstad blijft behouden.