Eerder gaf ook marktleider Intel al een winstwaarschuwing. Advanced Micro Devices vormt een nieuw bewijs dat de consumenten erg voorzichtig zijn wat de aankoop van nieuwe computers betreft.

Advanced Micro Devices is de nummer twee in de wereld wat de verkoop van halfgeleiders voor pc's beteft. Volgens het bedrijf remt de hoge werkloosheid de vraag naar pc's af.

Buiten de winstwaarschuwing zelf gaf Advanced Micro Devices geen verdere details over de gang van zaken in het derde kwartaal. Die details worden vrijgegeven wanneer het bedrijf op 14 oktober de kwartaalcijfers publiceert.

Eerder gaf ook marktleider Intel al een winstwaarschuwing. Advanced Micro Devices vormt een nieuw bewijs dat de consumenten erg voorzichtig zijn wat de aankoop van nieuwe computers betreft. Advanced Micro Devices is de nummer twee in de wereld wat de verkoop van halfgeleiders voor pc's beteft. Volgens het bedrijf remt de hoge werkloosheid de vraag naar pc's af. Buiten de winstwaarschuwing zelf gaf Advanced Micro Devices geen verdere details over de gang van zaken in het derde kwartaal. Die details worden vrijgegeven wanneer het bedrijf op 14 oktober de kwartaalcijfers publiceert.