Vivendi moet wat terrein prijsgeven na de winstwaarschuwing waar Electronic Arts mee uitpakte. De mediagroep is via dochter Activision Blizzard eveneens in de gamesector betrokken.

De BEL 20 noteert in de plus, met een beperkte winst voor de BEL 20. Nyrstar en Fortis zijn opvallende stijgers binnen de index, terwijl Ackermans & van Haaren met wat koersdruk te maken heeft.

Guillaume Duchesne, analist bij Fortis Private Banking in Genève, is van mening dat de ingrijpende maatregelen door de overheden getroffen hun vruchten gaan afwerpen.

De wereldwijde groeivertraging zal namelijk minder scherpe vormen gaan aannemen dan algemeen wordt aangenomen. Dit gegeven geeft de beurzen (en dus ook de beleggers) weer hoop.

Vivendi moet wat terrein prijsgeven na de winstwaarschuwing waar Electronic Arts mee uitpakte. De mediagroep is via dochter Activision Blizzard eveneens in de gamesector betrokken. De BEL 20 noteert in de plus, met een beperkte winst voor de BEL 20. Nyrstar en Fortis zijn opvallende stijgers binnen de index, terwijl Ackermans & van Haaren met wat koersdruk te maken heeft. Guillaume Duchesne, analist bij Fortis Private Banking in Genève, is van mening dat de ingrijpende maatregelen door de overheden getroffen hun vruchten gaan afwerpen. De wereldwijde groeivertraging zal namelijk minder scherpe vormen gaan aannemen dan algemeen wordt aangenomen. Dit gegeven geeft de beurzen (en dus ook de beleggers) weer hoop.