Ook ditmaal maakte Ackermans & van Haaren weinig ophef met de publicatie van de interimcijfers over de eerste helft van dit jaar. Die waren anderzijds niet bepaald spraakmakend, want de resultaten kwamen onder de consensusverwachtingen van de analisten niet.

Beleggers houden het hoofd koel

Veel indruk maakte dat op de beurs echter niet, want de koers van Ackermans & van Haaren bleef in reactie op de cijfers dicht bij huis. Gekke bokkensprongen moet u van dit aandeel trouwens ook niet verwachten, de holding geldt als een relatief stabiele belegging.

Wat betreft de NAV van Ackermans & van Haaren komt Matthias Maenhaut van ING tot een bedrag van 71 euro, waarbij we nog opmerken dat de directie de toekomst met vertrouwen tegemoet blijft zien. Het advies houden voor het aandeel en het koersdoel van 60 euro blijven gehandhaafd.

Ook ditmaal maakte Ackermans & van Haaren weinig ophef met de publicatie van de interimcijfers over de eerste helft van dit jaar. Die waren anderzijds niet bepaald spraakmakend, want de resultaten kwamen onder de consensusverwachtingen van de analisten niet.Beleggers houden het hoofd koel Veel indruk maakte dat op de beurs echter niet, want de koers van Ackermans & van Haaren bleef in reactie op de cijfers dicht bij huis. Gekke bokkensprongen moet u van dit aandeel trouwens ook niet verwachten, de holding geldt als een relatief stabiele belegging. Wat betreft de NAV van Ackermans & van Haaren komt Matthias Maenhaut van ING tot een bedrag van 71 euro, waarbij we nog opmerken dat de directie de toekomst met vertrouwen tegemoet blijft zien. Het advies houden voor het aandeel en het koersdoel van 60 euro blijven gehandhaafd.