Asco Life is een Belgische levensverzekeringsmaatschappij, opgericht in 2001, die zich vooral toelegt op de ontwikkeling van tak23- fondsen voor diverse opdrachtgevers.

Per 30/9/2009 bedroeg het totaal aan uitstaande fondsen 43 miljoen euro. Patronale Hypotheekmaatschappij wil deze activiteiten voortzetten en uitbreiden.

De activiteit van Asco Life was voor de verkopende aandeelhouders niet langer strategisch. Dankzij deze transactie kan Asco-Continentale Verzekeringen, gezamenlijk gecontroleerd door AvH en Sipef, zich ten volle concentreren op haar kernactiviteit van transport- en zaakschadeverzekeren.

Deze transactie levert de verkopende aandeelhouders 4,1 miljoen euro op, wat resulteert in een beperkte winst.

Asco Life is een Belgische levensverzekeringsmaatschappij, opgericht in 2001, die zich vooral toelegt op de ontwikkeling van tak23- fondsen voor diverse opdrachtgevers. Per 30/9/2009 bedroeg het totaal aan uitstaande fondsen 43 miljoen euro. Patronale Hypotheekmaatschappij wil deze activiteiten voortzetten en uitbreiden. De activiteit van Asco Life was voor de verkopende aandeelhouders niet langer strategisch. Dankzij deze transactie kan Asco-Continentale Verzekeringen, gezamenlijk gecontroleerd door AvH en Sipef, zich ten volle concentreren op haar kernactiviteit van transport- en zaakschadeverzekeren. Deze transactie levert de verkopende aandeelhouders 4,1 miljoen euro op, wat resulteert in een beperkte winst.