Dat de Nederlandse economie weer aan de beterhand is, was volgens ABN Amro vorige week ook zichtbaar in de cijfers van USG-People. Vooral in Nederland nam de vraag naar specialistisch uitzendwerk in het vierde kwartaal namelijk sterk toe (met 10%). De winstmarge lag met 7,2% duidelijk boven de 5% die was verwacht.

Daarnaast ging de aandacht uit naar het ontslag van de voorzitter van de Cypriotische centrale bank, dit zonder opgave van reden. Veel analisten vragen zich af er weer iets loos is met dit land. De Cypriotische premier heeft het ontslag van de gouverneur inmiddels al ondervraagd.

Dat de Nederlandse economie weer aan de beterhand is, was volgens ABN Amro vorige week ook zichtbaar in de cijfers van USG-People. Vooral in Nederland nam de vraag naar specialistisch uitzendwerk in het vierde kwartaal namelijk sterk toe (met 10%). De winstmarge lag met 7,2% duidelijk boven de 5% die was verwacht. Daarnaast ging de aandacht uit naar het ontslag van de voorzitter van de Cypriotische centrale bank, dit zonder opgave van reden. Veel analisten vragen zich af er weer iets loos is met dit land. De Cypriotische premier heeft het ontslag van de gouverneur inmiddels al ondervraagd.